pátek 22. prosince 2006

Tumáš kapesníček, uplakánku...


Já to nechtěl dělat. Já to nechtěl dělat. Sakra. Já se chtěl věnovat práci. Ale on se znova rozbrečí.


Nejdřív ale informace pro všechny - nejsem hater, nejsem vysazen proti nikomu - odedneška najdete napravo i motto blogu, to nedovolí nikomu polemizovat o smyslu tohohle místa nebo o mojí zaujatosti.


Skutečně jsem chtěl pokračovat a dělat další věci. Ale on se znova rozbrečel, on si to ZASE špatně vyložil. Proč už přestal být tak roztomilý, jako v jedenácti letech, kdy ještě věřil v lepší zítřky? Teď už se budí denně s blbou náladou, hází šipky na fotku Bobbyho tváře, cokoliv se pokazí, třeba když se mu protrhne toaleťák - svede to na bbarák. Suede - ten kluk ví, jak odepsat web. Denně trochu ztrapní web svým výlevem a když se pokusí o seriózní věc, zjistíme, že Defari je Masta Ace (viz. report z Dilated Peoples - omlouvám se ti, ale tohle je prostě pecka :)). Jak řikám, ať se cokoliv stane, může za to bbarák.


Jak se zbavit pozornosti mého Veličenstva? Och, je to prosté. Nezlobit. Vzít si zase lízátko a cucat, cucat, cucat...


Stoupenci velkého pana S. (už teď chvíli po půlnoci diskuze krásně dokazuje inteligenci těch ortodoxních, hlupáka ze sebe člověk udělá jenom sám) mě daji určitě spoustu "lichotivých" přívlastků. Anebo takovýten laxní frajersný přístup. Co na tom, když ale nejsem nic víc, než nick Web Trustee, nemám city, necítím zášť, urazit=nemožné. Pokud se zítra zadaří, dočkáme se pár urážek na tenhle ubohej blog, na bbarák (Paroubek taky obviňoval novináře, že pracujou v žoldu ODS), pár výhružek, pár slziček a bůh ví co ještě. V lednu čekejte obrázkovou příručku "Jak správně naplácat vařečkou Suedemu a nedát si s tím moc práce". Celobarevná, krásná. Každému tolik, kolik si zaslouží.


A pozor, zítra má MC Suede autogramiádu v Praze v klubu Exit Chmelnice -> FOTKA, abyste věděli kdo vám to má podškrábnout

Žádné komentáře: